Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG 42PJ550

Přidat recenzi

Plazmové televize HD ready - LG - 107 cm - DVB-T tuner - HD ready - USB port

Plazmový televizor LG 42PJ550 Výrobce: LG Model: 42PJ550 Televize plazma, 600Hz, úhlopříčka 107cm, 16:9, 3000000:1, 1500cd/m2, 1024x768, procesor Dual XD Engine, zesilovač... více »

Kde koupit

5% (4)
1% (1)
4% (3)

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(43 z 44 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(7 z 13 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Kdybych věděl vše o výrobku dříve, nežli jsem TV zakoupil, rozhodl bych se s největší pravděpodobností pro jinou TV. Rozhodoval jsem mezi LG a plazmou od Panasonic-u. Jednoho Panasonica doma máme a obraz je ostřejší, takový živější. Na LG je stejný film o něco chladnější, ovšem, paradoxně někdy real... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze LG 42PJ550

Dětská obuv DU&DU

Přidáno: 25. července 2011

Zakoupeno v Elme.cz

• výborná kvalita za dobrou cenu
  • nevím o ničem

bezva TV za bezva cenu a pěkný obraz i funkce, které využiji , např. USB konektor...

Zizen

Zizen

Přidáno: 30. června 2011

• nejde přehravat nové formaty jako je matroška.Což je nevyhoda většínou filmy s velkym rozlišením/1280*520,1900*1200/ mají MAKROŠKU a taky nebere format zvuku DTS.Pouštět filmy bez toho.Pokud ne tak servis to nainstaluje.

Za tyhle prašule je to dost dobrý...

Ověřený zákazník Spořílek.CZ

Přidáno: 24. května 2011

(Upraveno 24. května 2011)

Zakoupeno v Spořílek.CZ

• Vynikající obrazová kvalita
  • Hlučnost pravděpodobně trafa, při tichých scénách

Z důvodu výše uvedené hlučnosti jsem byl nucen produk vrátit

Jan Dohnal

Jan Dohnal

Přidáno: 17. května 2011

• barvy super
  • vzhled, doteková tlačítka na předním panelu
  • ovladač
  • skleněná obrazovka (kvůli dětem)
  • USB přehraje opravdu všechno (ext HDD 1TB)
  • jak radí recenze - kabelovka DVB-C ladit Finsko - supr věc
  • malé rozlišení!!! není HD
  • oproti LCD od LG nemá WiFi ani LAN
  • zvuk nic moc (ale ani jiné TV od LG)
  • nevychytal jsem ještě režim obrazu na USB (nejde upravovat?)

Týden vybírání stejně skončil u tohoto modelu. Za 10.000,- je na trhu docela slušný výběr LCD, LED i Plasmy. Dva dny jsem zkoušel LG LED LCD 32LE4500 - a musel jsem ji dát pryč. Děti - plácají do toho, šahají, jsou moc blízko... Takže tak či tak jsem musel vybírat z Plasmy. Omezení 10000,- k výběru Samsung a LG - kvůli USB a příjemnému menu a ovladači (žena) jasná volba LG! Narozdíl od LED LCD na první pohled špatný obraz - malé rozlišení, není HD. ALE mnohem krásnější a příjemnější pokoukání - barvy jsou tak jak mají být. U LCD splývají dohromady. Takže pokud nemáte potřebu propojit TV s PC a najste maniak na kvalitu rozlišení např. Blue Ray, který stejně ještě 10 let nebude zajetej, tak DOPORUČUJU. Cena/výkon asi lepší nenajdete.

Ověřený zákazník Alza.cz

Hynek

Přidáno: 15. května 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Plazma - nejlepší volba pro SD signál z pozemních a SD satelitních vysílačů.

Ověřený zákazník H-elektro.cz

Přidáno: 8. května 2011

Zakoupeno v H-elektro.cz

• -výborný obraz
  • -kvalitní zvuk
  • -lehká orientace v menu
  • -přehrávání avi formátů
  • -relativně výhodná cena (10.300,- Kč)
  • -delší prodleva při přepínání programů

Vyzkoušená značka, velikost úhlopříčky se přesně hodí do panelákového bytu, USB vstup, možnost přehrávání filmů z flash disku (mapř. AVI), jelikož nepočítám s blue ray diskem, tak HD ready bohatě stačí, příjemná cenová relace, uváděná nízká spotřeba (zatím jsem neměřil), příjemné zpracování, příjemné ovládání, velká nabídka nastavení. Při koukání na program v HD kvalitě, je obraz absolutně výborný.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Petr Beránek

Přidáno: 3. května 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• kvalitní obraz
  • dotekové ovládání na televizi
  • přehledné menu
  • usb vstup
  • natáčecí stojan
  • při vypnutí televizoru stále svítí dioda,jako když televizi vypnete dálkovým ovladačem

kvalitní výrobek
kvalitní obraz i zvuk
televize se zdá větší při stejné uhlopříčče oproto konkurentům

Tomáš Beck

začátečník

Tomáš Beck

Přidáno: 2. května 2011

(Upraveno 17. května 2011)

• tenký rámeček, dobrá cena, obraz i značka
  • zvuk jako u všech dnešních TV, viz dole

Krásná Plasma. Pěkný HD obraz, JE HD!!!, zvuk taktéž ujde ale dneska u žááádné TV není dobrý zvuk za účelem koupit si domácí kino za několik tisíc. Menu,USB vše je OK a jak má být. Pro mě za cenu 7500 je to krásný výrobek. Pro více info si napište na: Kecal.2@seznam.cz. Přeji příjemné koukání a určitě doporučuji!! :D

Pavel

Pavel

Přidáno: 25. února 2011

• Neměl jsem výhrady až do níže zmíněné poruchy,
  • Po měsíčním provozu odešel USB port, nelze přehrávat, nejde rovněž ani připojení s PC. Další nesrovnalost zjišťui při řešení této reklamace prostředníctvím LG servisu, zde vyžadují mimo jiné i prodejcem potvrzený záruční list, prodejce (Plnaneo Eletro) sděluje, že záruční list nahrazuje účtenka. Tak nevím?

USB vstup jsem používal často, snadná obsluha, takže skutečnost, že po krátké době užívání ( zakoupen 8.1.2011) došlo k nějakému poškození mne znepokojuje. Doufám, že to není zásadní problém.

• Ano (5)
Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 23. února 2011

Zakoupeno v Electro World

• co potrebuji to má
  • nic

za malo penez, hodne muziky

• Ano (4)

lucie

Přidáno: 12. února 2011

Zakoupeno v Elme.cz

• Kvalitní obraz i zvuk,přehrávání filmů z usb,snadné ovládání

výborná kvalita za málo peněz:))

Saimon

Přidáno: 6. února 2011

• Vše
  • Zatím nevím

Za ty prachy nekup to!

Ověřený zákazník Obchodnet.cz

Přidáno: 23. ledna 2011

Zakoupeno v Obchodnet.cz

Naprostá spokojenost, výborná cena.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Martin Petrášek

Přidáno: 9. ledna 2011

(Upraveno 2. února 2011)

Zakoupeno v 123shop.cz

• Perfektní televizor ,, obraz vynikající jeden z nej co jsem kde viděl .. Zvuk je bomba ,, dá se vybírat z více možností jako kino nebo sport ,, na zvuku si potrpim a pro náročné posluchače doporučuji ...
  • Žádné výhrady ...

Výborný obraz a zvukovej doprovod ..

Jiří Matějů

Jiří Matějů

Přidáno: 31. prosince 2010

• Přehrávání videa, fotek a hudby z USB
  • Automatická hlasitost- nehledáte ovladač abyste ztišily reklamu, sama se ztiší, na stejnou úroveň, jako byl sledovaný program.
  • Dotykový panel na ovládání hlasitosti aj..
  • Elegantní image
  • Servis do domu
  • Zvuk je na dobré úrovni, ovšem co se týče ekvalizéru, zde jsem byl trochu zklamaný. Televizor evidentně reaguje na všechny změny zvuku, snad jen kromě hloubek.(?)
  • Co týká zvuku mám jednu skutečně obrovskou výtku, zvažoval jsem vrácení výrobku- není žádný jiný způsob připojení domácího kina, nežli dig. optickým kabelem. Moderní domácí kina už tento typ připojení má, ale co s rok starým domácím kinem? Vyhodíte ho-kvůli televizy??? Žádný audio výstup(cinch) ani výstup na sluchátka!! Sluchátka prostě a jednoduše nepřipojíte..
  • Co mě také zaskočilo, ač jsem na to přišel náhodou je, že při uplném tichu televize "vrčí", přirovnal bych to k starým televizorům dob dávných.. Nijak to neruší, ovšem slyšitelné to je..
  • Nechápu také proč, ale u LG se nedá rychle ztišit zvuk, vyřeší to jedině MUTE (vypnutí zvuku), nebo prostě držíte ovladač tak dlouho, nežli si otlačíte palec :)

Kdybych věděl vše o výrobku dříve, nežli jsem TV zakoupil, rozhodl bych se s největší pravděpodobností pro jinou TV. Rozhodoval jsem mezi LG a plazmou od Panasonic-u. Jednoho Panasonica doma máme a obraz je ostřejší, takový živější. Na LG je stejný film o něco chladnější, ovšem, paradoxně někdy realičtější..
Myslím si, že zmiňovaný komentář že za tyto peníze nic lepšího neseženete není úplně tak svatá pravda..
Měl jsem měsíc na to, výrobek vrátil a koupit si např. vybraný Panasonic.
Neudělal jsem to, oči neunavující obraz, příjemný zvuk a ten krásně "ostrý" vzhled....

• Ano (7)

• Perfektní obraz
  • přehledné české menu
  • přehrávání filmů přes USB
  • nízká cena

Koupil jsem si TV včera a zatím jsem velice spokojen. Má docela přehledný ovladač, který padne do ruky. Zatím nemůžu říct nic jiného než chválu.

• Ano (4)

Přidáno: 29. listopadu 2010

• zatím super......a ta cena náááááááááádhera

14 dní vybírám TV od Samsungu recenze ,tipy atd ,ale nakonec jsem byl v prodejně 2hod.....a vybral Plasmu od LG ...rozhodl obraz při "obyčejném" pozemním vysílání

• Ano (5)

Lenka

Přidáno: 1. listopadu 2010

(Upraveno 2. listopadu 2010)

• - nádherný desing
  • - přehrává přes USB
  • - připojení k PC
  • - skvělý obraz + zvuk
  • - velmi jednoduché a srozumitelné ovládání
  • - nízká spotřeba
  • - co se týče funkcí tak nic
  • - úžasný lapač prachu, utřete, projdete a můžete utírat znova :)

Televize splnila vše co jsem očekávala. Je to nádherný doplněk bytu. Je to zkrátka perfektní telka za pěkné peníze. Obraz o který jde především, je kvalitní a ani při delším sledování neunaví oči.

Ověřený zákazník AZelektro.cz

Zdeněk

Přidáno: 20. října 2010

Zakoupeno v AZelektro.cz

• Skvělý výkon za dobrou cenu. Obraz super. Zvuk také. Instalace pro naprosté laiky.
  • Zatím jsem nic neobjevil

Myslím že plazma ukázala co umí. Smekám a to jsem byl jejím odpůrcem. Pro současné TV vysílání je to dobrá volba. Přístroje s rozlišením Full HD mají problém. Degradují obraz při interpolaci obrazu z nižšího do vyššího rozlišení.
LG zatím díky. Uvidíme co spolehlivost

Ověřený zákazník Korunka.cz

• jednoduché ovládání
  • designe
  • DivX - USB
  • obraz přez HDMI

Bohužel jsem byl mírně touto TV zklamán, obraz přez HDMI konektor nebyl zdaleka tak ostrý jak jsem předpokládal, během prvních 4 dní provozu jsem zaznamenal vadný subpixel který bliká červeně a jak jsem se bohužel dočetl později na fóru tento problém je značně rozšířen, záruka se na toto nevztahuje.
Pozor na to.

• Ano (9)

citnar

Přidáno: 28. září 2010

Zakoupeno v Elme.cz

• přehrává hd videa do 30GB.
  • nic

podle meho nazoru maji vsechny plasmy velice podobne,ne-li stejne obrazovky.Hlavnim duvodem koupi tohoto tv byla vstup usb a prehravani hd videa do 30GB.Inteligentni cidlo take neni spatne.Za tu cenu luxus.

Lukáš Žák

Lukáš Žák

Přidáno: 22. dubna 2010

• - skvělý obraz
  • - poměr cena / výkon
  • - USB, přehrává snad všechny formáty včetně HD Divix
  • - způsob provedení /tloušťka okolo 4cm/
  • - spotřeba
  • - už je známá věc, že korejci neumějí roztáhnout obraz na celou plochu, ale jsou zde možnosti, které to dost kompenzují

Myslím si, že tento nový model přesně splňuje to co nám LG předkládá. Nechtěl jsem mít ořezaný obraz a tak jsem váhal zda mám do této značky jít. Již teď vím, že jsem neprohloupil, protože obraz je opravdu bez chyb s možností rozsáhlého přenastavení. Značka LG dodává na náš trh velmi kvalitní produkty za velmi přijatelné ceny a já jsem s tímto plazmovým televizorem velice spokojen.

• Ano (43)

Zobrazuji 1 - 24 ze 24 recenzí