Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG 42PJ650

Přidat recenzi

LG - 107 cm - DVB-T tuner - HD ready - USB port

Technologie zobrazení: plazma HD READY: ANO FULL HD: NE 3D TV: NE Úhlopříčka obrazovky (cm): 107 Formát obrazu : 16:9 Rozlišení displeje (bodů): 1024 x... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

4% (2)

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(32 z 32 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(5 z 10 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Na doporučení

Doporučuje produkt
  • je to plazma
  • USB vstup
  • krásný design
  • jednoduchá údržba díky sklu po celé ploše
  • a je to plazma :)
  • při vyšší hlasitosti trochu drnčí repro
  • poměrně dlouhé přepínání programů - ale vydržet se to dá ;)

cenově velmi přijatelná plazma :)
hledali jsme TV hlavně s USB vstupem a moc mi vyhovuje, že tahle přehraje to, co mám uložené - nebylo třeba disk extra formátovat... naprostá spokojenost

Maxik70

Maxik70

Přidáno: 7. června 2011

• Televize je výborná, jsem s ní spokojen. Uhlopříčka je tak akorát, uvažoval jsem o větší, ale jsem spokojen. Obraz je nad očekávání, ale musí být dobrý signál. V digitálním vysílání super, analog je trošku horší. Trochu jsem ze začátku válčil s nastavením obrazu, ale nakonec se podařlo, hodně možností na nastavení obrazu. Přes USB převrávám filmy v AVI formátu, je to super.
  • V podstatě nic, jen mi občas zapraská v reproduktoru. (budu řešit v záruce)

Za ty peníze výborná televize

zero110

zero110

Přidáno: 1. května 2011

• Z televize jsem nadšen,kvalita za rozumnou cenu.Doporučuji každému kdo chce super telku.
  • nedá se nic vytknout.

Perfektní a kvalitní výrobek.Profesionální přístup prodejce DNO.cz-DOPORUČUJI.

scerbo

scerbo

Přidáno: 19. dubna 2011

• pekny dizajn,cenakvalitny obraz
  • neskutocne bzuci,manualne prepinamie medzi tv,dvd a vhs recordeom.obraz kvalitnejsi cez scart ako cez hdmi spotreba väcsia ako je udavana

mohlo to byt lepsie

Ověřený zákazník Spořílek.CZ

Tom

Přidáno: 8. března 2011

Zakoupeno v Spořílek.CZ

• super obraz i zvuk
  • obcas se mi zda ze problikava obraz

Doporucuji!!!!!!!!!!!!!!!

HUHU

HUHU

Přidáno: 12. února 2011

• Super obraz,skvělé věrné barvy.
  • Jednoduché ovládání.
  • Přehrávání z USB.
  • Zvuk nic moc,ten jejich ladič je asi nahluchlej.
  • Velmi nepříjemné vlezlé vysokofrekvenční bzučení elektronického rázu!!!
  • Dlouhá doba mezi přepnutím na jiný program.

Kvůli bzučení byla vrácena.Nechápu,že v dnešní době může taková televize vydávat tak debilní bzučivé zvuky a že při přepínání programů byste si stačili vyčistit zuby.Plazmu bych zase klidně kvůli obrazu koupil,ale musel bych být na prodejně přesvědčen,že daný model nebzučí.Přes internet,je to loterie.

• Ano (3)
Petr S.

Petr S.

Přidáno: 6. ledna 2011

• obraz,zvuk,spotrebe a hlavne pres usb prehraje snad vse
  • zatim nic

Kdyz jsem se rozhodoval pro novou TV,mel jsem jasno pouze v tom,ze to nebude plasma. Do ted jsem toho o televizich moc nevedel,jen ze pry plasmy maji velkou spotrebu a vypaluji se na plose "obrazy". Zacal jsem si vse zjistovat,porovnavat a nakonec mam doma tuto plazmu. Ma nizkou spotrebu,perfektni obraz,skvely desing a pres USB prehraje vazne snad vsechny formaty. A cena se mi taky moc libila-12500kc za tuhle TV je super. Vrele doporucuji!!

funtomas

funtomas

Přidáno: 29. prosince 2010

(Upraveno 29. prosince 2010)

• za málo peněz hodně muziky
  • zatím nevím o ničem

Při koupi jsem se rozhodoval mezi LED a PLAZMOU. Jednoznačně vyhrála plazma. Nastavení televize po připojení jednoduché abez nutnosti použití návodu (podrobný dodáván naCD). Samotné ovládání televizoru hodnotím velmi dobré. Pouze snad dálkový ovladč by mohl být trochu menší .Kvalita obrazu perfektní s možností širokého nastavení a to od úsporného režimu až po nej. Díky vestavěnému DVB-T tuneru (se zesilovačem) jsem mohl začít sledovat i nové programy, které jsem pomocí standardního set top boxu nenaladil.

K. Vališ

Přidáno: 27. prosince 2010

• Možná by byla dobrá
  • Firma Gebrüder Weiss ji ztratila cestou, takže jsem ji nedostal.

Těžko říct, jaká by ta plazma byla. Zrušil jsem objednávku

• Ne (5)
Starback

Starback

Přidáno: 17. prosince 2010

• Perfektní obraz,čistý zvuk,usb přehrávání.
  • Nemá samostatný AV výstup.

Za tyto peníze,asi nic lepšího.

Ověřený zákazník DNO elektro

luda

Přidáno: 5. prosince 2010

Zakoupeno v DNO elektro

• skvela cena ,obraz i zvuk perfetkni

spokojenost rad doporucuji

Marek

Marek

Přidáno: 5. prosince 2010

• design
  • kvalita obrazu
  • zvuk
  • přehlednost menu
  • široké ale ne zbytečné funkce
  • výstup na sluchátka

Asi měsíc jsem zvažoval všechna pro a proti, různé parametry, zda už nyní jít do 3D apod., nakonec jsem zvolil tuto TV, která se mi zdá v poměru kvalita/cena naprosto perfektní. Máme ji pár dnů a zatím mne překvapuje pouze pozitivně. Doporučuji.

• Ano (4)
Míla

Míla

Přidáno: 28. listopadu 2010

• výstum USB
  • krycí sklo pres celou obrazovku
  • neni to Full-HD
  • přepínání výstupů(nenajde je sama když se třeba zapne xbox,Pc,USB)

Za ty penize super TV krásnej obraz nic nedrnčí jako u samsunga (problem se zdrojem),
Je to 109 podle doporučení prodejce sledovatelna idealne ze 3 metrů ale zatim se mne zdá velká myslím že 4m je idealni.

• Ano (4)
  • Ne (4)
Ověřený zákazník TIVIS.cz

Šeiner František

Přidáno: 20. listopadu 2010

Zakoupeno v TIVIS.cz

• Pěkný obraz.i vzhled.
  • Při vypnutí zvuku a jeho ztišení je slyšet hučení a to dost hlasitě.

Na doporučení

• Ne (5)
petr

petr

Přidáno: 19. listopadu 2010

(Upraveno 19. listopadu 2010)

• super televize, krásný obraz, prostě za málo peněz dobrá televize
  • jemné vrčení-bzučení při sledování

doporučuji

• Ano (6)

Přidáno: 19. listopadu 2010

• výborný obraz
  • spotřeba
  • přehrávání filmů z USB včetně českých titulků
  • nic

sleduji výhradně v podvečer a večer takže žádné odlesky obrazovky nepozoruji.

• Ano (5)

• Krásné provedení TV
  • Dobře fungující USB které přehrává videa DivX HD
  • Příjemný ovladač
  • nic ...

Plazmu jsem koupil do loznice a dal na zed - SUPER :) urcite muzu za sebe doporucit

• Ano (10)
ozolinsh

ozolinsh

Přidáno: 3. listopadu 2010

(Upraveno 5. listopadu 2010)

• - špičkový obraz (protože plasma :-))
  • - krásný design - čelní sklo - žádný rámeček - super na údržbu
  • - malá hloubka
  • - přehledné menu
  • - rychlé Q-menu (změna nastavení obrazu, zvuku,..)
  • - digitální (kabelové) programy nelze setřídit, pouze zneviditelnit ty které nechci používat (analogové lze přetřídit i přejmenovat)

Tuto plazmu jsem si vybral hlavně kvůli designu. Původně jsem chtěl PJ250/350. Ale ten vzhled mě prostě dostal. Sice +2000 Kč, ale zase je tam přehrávač DivX, mkv.
Mám kabelovku NejTV a tak jsem uvítal, že po nastavení země na Švédsko/Finsko naladím všechny digitální programy včetně HD. Vše ostatní zůstává v češtině (menu). Když jsem poprvé použil Česko, měl jsem pouze 9 dig. programů.
Takže můžu vřele doporučit. Hlavně nekupujte monitory i když LED podsvícení vás může v přesvícené prodejně s HD pořadem zmátnout. Na SD digital/analog jedině plasmu. Pozor na asi schválně špatně nastavené plasmy v prodejnách - setkal jsem se tam s touto televizí nastavenou na APS šetřící program s hnusnými konturami a prodavač pravil: "Vidíte rozdíl v kvalitě obrazu v porovnáním s touto plasmou..." A už lidi odkráčeli s LCD monitorem.

• Ano (19)

JJ

Přidáno: 5. října 2010

• kvalita obrazu
  • obrazovka má krycí sklo - perfektní
  • přehrávání přes USB
  • nemá PIP
  • EPG je méně přehledné
  • pouze 2x HDMI
  • nemá audio výstup na sluchátka

Rozumná kvalita za rozumnou cenu, má vše, co má televize mít. Internet v TV je zatím v plenkách a nepřesvědčil.
Jako jedna z mála TV má krycí sklo oproti PJ550 což je pěkná třešinka na dortu, resp. velké plus pro tuto televizi.
Běžící titulky běží příjemně plynule - necukají se.
Kdo nechce vyhazovat zbytečně velké peníze a rád by velkou telku, tak si myslím, že je to dobrá volba.

• Ano (16)

Přidáno: 24. srpna 2010

• vynikající design-bezrámové provedení
  • jednoduché nastavení
  • přehrávání filmů,hudby a fotek přes USB
  • cena
  • odrazy místnosti na obrazovce
  • nic jiného jsem zatím nenašel

Asi měsíc jsem prolízal všechny prodejny ve městě a porovnával.Původně jsem chtěl jít do LCD,ale po přečtení stovek různých recenzí a diskuzí na netu jsem se rozhodl pro plasmu.Jelikož jsem dlouholetý fanda Panasonicu,měl jsem celkem jasno.Až do chvíle než jsem začal porovnávat ve stejné cenové kategorii kvalitu obrazu-o tu mi šlo na prvním místě.Jednoznačně zvítězila LG i když nejsem zastáncem této značky.A když přišel na trh tenhle nový model s bezrámovou technologií,bylo rozhodnuto.Tv mám 4 měsíce a zatím naprostá spokojenost.Možná bych už dneska šel do ještě větší uhlopříčky a hodil ji na stěnu.....

• Ano (32)

Přidáno: 24. srpna 2010

• vynikající design-bezrámové provedení
  • jednoduché nastavení
  • prehrávání filmů,hudby a fotek přes USB
  • cena
  • menší odrazy místnosti na obrazovce
  • na nic jiného jsem zatím nepřišel

Asi měsíc jsem prolízal všechny prodejny ve městě a porovnával.Původně jsem chtěl jít do LCD,ale po přečtení stovek různých recenzí a diskuzí na netu jsem se rozhodl pro plasmu.Jelikož jsem dlouholetý fanda Panasonicu,měl jsem celkem jasno.Až do chvíle než jsem porovnal ve stejné cenové relaci obraz-o něj mi šlo v první řadě.Jednoznačně zvítězila LG i když nejsem zastáncem této značky.A když přišel na trh tenhle nový model s bezrámovou technologií,bylo rozhodnuto.Tv mám 4 měsíce a zatím naprostá spokojenost.Možná bych už dneska šel do ještě větší uhlopříčky a hodil ji na stěnu.....

• Ano (8)
alcamen

alcamen

Přidáno: 4. srpna 2010

• -perfektní obraz
  • -super vzhled-už žádný rám
  • -přehrávání divx filmu přes usb-na počítači nic moc,ale na této tv krásný obraz bez kostiček
  • -jednoduché nastavení a menu v cz

za dobrý peníz -skvělá tv

• Ano (11)
Plasmoun

Plasmoun

Přidáno: 24. května 2010

• dobrý zvuk
  • velice povedený design-bezrámová technologie
  • spotřeba
  • rozsáhlé možnosti nastavení
  • cena
  • Při prosvětlené místnosti menší odrazy
  • na nic jiného jsem ještě nenarazil

Také jsem se docela dlouho rorhodoval do jaké technologie jít(LED,Plasma) ,nakonec jsem tedy šel do plasmy a jsem opravdu spokojený.Taky jsem četl hodně recenzí a skoro všichni vychvalují Panasonic,i prodavači Vám budou říkat ,že když plasmu tak jedině panasonic,ale co jsem mohl porovnat v prodejnách,tak LG měla lepší obraz(samozřejmě se bavím zhruba o stejné cenové relaci),a taky si zkuste televizor sami doladit v prodejně.Co se týče HD ready naprosto stačí pro signál SD,ale umí si poradit i splným HD rozlišením.Ja jsem tedy zatím velmi spokojen a tenhe televisor bych doporučil.

• Ano (23)
Ověřený zákazník elektronabídka.cz

tomas

Přidáno: 9. května 2010

(Upraveno 9. května 2010)

Zakoupeno v elektronabídka.cz

• - super obraz
  • - super vzhled
  • - prostřednictvím usb lze přehrávat filmy, hudbu a fotky z mnoha externích disků a flashdisků (avi,divx,mkv,...,mp3,jpeg,atd.)
  • - přehledné menu
  • - odrazy v obrazovce oproti LCD
  • - slabší a náchylnější tuner

• Ano (13)

www.tvfreak.cz

Přidáno: 26. dubna 2010

TV Freak - LG 42PJ650: plazma vrací úder

Plazmové televizory netestujeme s takovou frekvencí jako jejich LCD bratříčky, a právě proto jsme se na recenzi LG 42PJ650 tak těšili. Pokročila již plazmová technologie za dobu své existence a dokáže tento kousek překonat moderní LED LCD?

Celá recenze na www.tvfreak.cz
  • Ano (20)