LG 42PQ6000
LG - 107 cm - DVB-T tuner - 1024 x 768 - HD ready - Scart
42" LG HD plazmová televize | Speciální vlastnosti: 1. Jedna vrstva 2. DivX 3. 600Hz Max Sub-field Driving 4. Invisible Speaker Laděné Markem Levinsonem Skvělé vlastnosti •...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze LG 42PQ6000
Přidáno: 3. března 2010 (naposledy upraveno 3. března 2010)
Prostě jsem jednala instiktem, jsem zatím moc spokojená a již jsem tento obcho doporučila spolupracovníkům.Pokud budu s produktem spokojena, určitě si ještě něco koupím.Pro:
- jsem spokojená, ten typ televize který jsem chtěla ,mám a co bude dál ? Ukáže čas.
Přidáno: 2. března 2010
Přidáno: 28. února 2010
Anonym
Vlastním modelový typ PQ 6010. Doporučuji, 2 měsíce mi jede bez problémů.Pro:
- Skvělý obraz i na standartní rozlišení (mám digitální signál)
- Bezrámová konstrukce - snadná údržba obrazovky
- Vzhled
- Ve srovnání s Panasonicem P42s10e lepší obraz (můj názor)
- Na plazmu nízká spotřeba
Přidáno: 25. února 2010
petes36
Přidáno: 14. února 2010
Hufnagel
Pri pozeraní DVD filmu na domácom kine a vyššej intezite zvuku aj zabudnete že sedíte doma v obývačke a nie v kine.krásny dizajn, nízka spotreba, rýchle prepínanie programov.
Pro:
- - jednoznačne USB prehrá takmer všeko a s podporou tituliek nie je čo dodať
- - super zvuk aj bez domáceho kina
- - velmi jednoduché, prehhľadné a hlavne graficky pekné ovládanie
- -bezrámový design
- zatial nič.
Přidáno: 2. února 2010
Zuzu
Přidáno: 19. ledna 2010
Jan
Přidáno: 16. ledna 2010
super televize za super cenuPro:
- 600 Hz (musíte ale uznat že stačí i 100 :-)
- super cena
- krásný design
- HD Ready
- kvalitní reproduktory
- Intelligent Sensor II ( může ušetřit velkou spotřebu energie)
- HDMI vstupy 3
- usb port 2:0 (možnost připojit flashdisk)
Proti:
- nemá funkci: dvě stanice na jednom obrazu (tedy PIP nebo PAT)
- jinak asi nic :-)
Přidáno: 14. ledna 2010
seba1
Přidáno: 6. ledna 2010
dandy
za tyto penize je to vyborna koupe .Pro:
- pro bezne sledovani tv programu rozhodne doporucuji koupit plazmu .k tomuto modelu ,ktery se da koupit pres internet za cca 13500.-.pekne vypada,jednoduche prehledne menu na ktery nepotrebujete ani manual,servis u vas doma ,dobra vybava,krasnej obraz sleduji pres hd prijimac propojeno pres hdmi kabel (soucast televize)v obraze jsem nevidel rozdil i sporovnanim o mnoho drasimy televizory.
Proti:
- zatim nic a myslim ,ze ani nic nenejdu
Přidáno: 3. ledna 2010 (naposledy upraveno 7. ledna 2010)
Jindřich
Přidáno: 31. prosince 2009
Klaus
Přidáno: 19. prosince 2009
Petr
Přidáno: 16. prosince 2009 (naposledy upraveno 18. prosince 2009)
Petr
Máme ji týden, sledujeme ze 3 metrů, hodili jsme ji na zeď a je krásná i když je vypnutá :-)Pro:
- skvělý obraz
- výborný zvuk
- USB na fotky, mp3 a hlavně filmy
- bezrámový design
- mechanický vypínač
- při přehrávání divX z USB se dá nastavit jazyk titulků, jejich umístění a dokonce i jejich synchronizace (když se titulky předbíhají nebo zpožďují, nemusím je složitě upravovat na PC!)
- detailní nastavení obrazu pro experty
- při přepínání programů není nutné pro každý kanál vybírat, zda jde o digitální nebo analogový (jako u některých jiných tv)
- zatím nic
Přidáno: 13. prosince 2009
Juki
Po zakupeni som ho rychlo vybalil a namontoval na stenu. Najskor som chcel vidiet ako pojde na moju obycajnu kablovku kym budem kupovat satelit....ale je to celkom zbytocne....mne to ide na analog uplne v pohode.....jedinym problemikom je, ze nie vsetky programy automaticky menia format. Obraz je v pohodivke a usb filmy idu bez problemov. Pomer cena a kvalita je podla mna asi najlepsia na trhu.....Pro:
- Obraz
- Zvuk
- Podpora Divix
Proti:
- Zatial som nic nenasiel mozno, absencia manualu v papierovej podobe :-)
Přidáno: 4. prosince 2009
Jirka
Z manuálu:Podporované formáty filmových souborů (*.avi/*.Divx)
Formát obrazu: DivX3.xx, DivX4.xx, DivX5.xx , XVID1.1.1, XVID1.1.2, XVID1.1.3 , 3IV1, 3IV2,
FVFW, DMK2, RMP4, DIV3, DIV4, DIV5, DIV6, MP43, COL1, AP41, nAVI, DX50
Formát zvuku: Mpeg, Mp3, PCM, Dolby Digital
Vzorkovací frekvence: 8 ~ 48 kHz (MP3)
Přenosová rychlost: 8 ~ 320 kb/s (MP3)
Formát titulků: *.smi/ *.srt/ *.sub (MicroDVD, SubViewer 2.0)/ *.ass/ *.ssa/*.txt(DVD Subtitle
System)
• Formát DivX nemusí být možné přehrát v závislosti na jeho typu a způsobu nahrání.
• Pokud obrazová a zvuková struktura nahraného souboru nejsou prokládané, bude přehrán
pouze obraz nebo pouze zvuk.
• Maximální podporovaná přenosová rychlost formátu DivX je 4Mbps.
• Maximální hodnoty FPS (počet snímků za sekundu) lze dosáhnout pouze na úrovni SD.
Obrazová frekvence je 25 snímků/s (720*576) nebo 30 snímků/s (720*480) v závislosti na
rozlišení.
• Soubory s obrazovou frekvencí 25 snímků/s nebo 30 snímků/s a vyšším rozlišením nemusí být přehrány správně.
Pro:
- Cena vůči vlastnostem. Nyní 13.639,- + dárek (FujiFilm FinePix A170 Black v ceně cca 1.800,- Kč.
- Přehrávání filmů a dalšího z flashdisku (do 32GB, či externího HDD do 1TB)
- Hezky vypadá přidělaná na zdi
Proti:
- Neumí HD Divx. Z flahdisku mně nepřehrál film (špatný formát) a přitom ten samý z HDD přehrál.
- Další zatím nevím.
Přidáno: 1. prosince 2009
Libor Ledvina
Kdo chcete super TV za málo peněz, jděte do ní, budete spokojeni.Pro:
- Špičkový obraz, krásný a jednoduchý disign, USB podporuje DivX ,za tu cenu nic vybavenějšího na trhu není.
Proti:
- Při přehrávání z USB nejde roztáhnout obraz, zbytečně komplikované menu.
Přidáno: 24. listopadu 2009
Jsem ráda, že po velmi dlouhém a pečlivém výběru mám právě tuto TV, obraz je opravdu moc pěkný a čistý, a divix naprostá bomba pro mého syna, (jen trošku spotřeba flash disků) Ráda doporučuji, Překvapující je také SUPER CENAPro:
- Krásný čístý obraz, divix - super pro malé děti, pěkný design, přhledné menu.
Proti:
- Zatím jsem žádné neshledala.
Přidáno: 11. listopadu 2009
aliazki
Přidáno: 5. listopadu 2009
Přidáno: 14. září 2009
Tomáš
skvelá kúpa, odporúčam !!!Pro:
- design - hodí sa mi presne do mojho bytu
- obraz - krásny aj pri slabšom signále, veľmi dobre koriguje nižšiu kvalitu signálu
- zvuk - nie je to síce na diskotéku, ale pri sledovaní filmu sa cítim ako v kine
- cena - skvelá cena, ja som to kúpil za 675,- Eur čo si myslím že je momentálne najlepšia v porovnaní ostatných plaziem v tejto kategorii
- USB - vynikajúce, že netreba pripájať notebook k telke, stačí stiahnuť film na kľúč a ide to samé
Proti:
- zatiaľ som na nič negatívne neprišiel
Přidáno: 19. srpna 2009
Horyna
Porovnával jsem s Panasonic TX-P42S10E (HD FULL) a mým nezkušeným okem jsem rozdíl v obraze mezi nimi nenašel.Líbila se mi možnost přehrávat filmy Divx z USB flash
pro mé děti, kdy to nemusím propojovat s NTB.
Praktické přední sklo přes celou TV s pro mě krásným vzhledem bez rámu
Pro:
- Kvalitní obraz HD ready v ceně pod 18.000Kč
- USB vstup s možností přehrávání filmů(Divx)
- Krasný design
- Úsporný energetický program
- Že nebyla zadarmo:-)
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí