Dobrá volba za ty peníze Zobrazit celou recenzi
LG 42PT353
Plazmové televize HD ready - LG - 107 cm - DVB-T tuner - HD ready - USB port Plazmový televizor LG 42PT353 600Hz Sub-field Driving Žádný rozmazaný pohyb s odezvou menší než zlomek vteřiny. Sortiment plazmových televizorů LG zahrnuje technologii 600 Hz... více »
od 9 099 Kč
průměr z 74 hodnocení
74% | (55) | |
17% | (13) | |
2% | (2) | |
0% | (0) | |
5% | (4) |
Dobrá volba za ty peníze Zobrazit celou recenzi
Za tuto cenu(necelých 9000,-) fakt super, za podobnou cenu i Panasonic, ale bez USB (pro nás zásadní problém),
rozhodovali jsme se mezi plazmou a LCD LED, ale obraz minimálně srovnatelný, spotřeba taktéž a tak rozhodla cena.
Pro běžného diváka skvělá koupě za rozumnou cenu. Odraz místnosti v obrazovce je celkem zanedbatelný - stačí zatemnit, nebo zhasnout :-)) Myslím, že při dnešním rychlém vývoji technologii je přepych kupovat drahé televize - rychle stárnou.
Chtěl jsem si původně koupit LED televizi,ale když jsem v obchodě viděl ten rozdíl v obraze na této plazmě a LED ,okamžitě jsem rozhodnutī změnil.Mám doma jak pozemní DVB-T,tak DVB-S, a obraz na klasickém pozemním vysílání je nádherný a na satelitním je excelentní.Opravdu po mém původním LCD,kde obraz nebyl nic moc,toto je pastva pro oči,za super cenu.Určitě bych neměnil.Celá rodina jsme velmiiiiii spokojeni.
Pokud nejste žádní extra znalci, ale lajci jako já a chytrosti o televizorech jte pobrali jen z netu a recenzí a rad jiných a vybíráte v rámci možností ( finance :) ), tak Vám povídám, že tahle televize je naprosto vyhovující ! Připojení USB, takže pohoda, sice je hůře přístupné (z boku), ale žádný extémní problém, pokud nebudete mít z levé strany strany telku nalepenou úplně na zdi ... ! Ovladač naprosto přehledný, televizní program, který televizor zobrazuje je také dost dobře a přehledně udělaný, s možností plánování a připomínání programů ...
Možnost volení kvality obrazu a tím i spotřebu energii jedním stisknutím tlačítka, takže také docela vhodné :) Nebo použití inteligentního čidla, které obraz přizpůsobí okolnímu světlu a prostředí. No co dodat ... jdu koukat :) Opravu doporučuji, pokud chcete nový televizor a nemáte na nějaký vymoženosti, tak tohle, to je SKVĚLÁ VOLBA !!!
Jarin
Přidáno: 26. listopadu 2011
jednoznačně výborná volba po dlohodobém sledování všech možných a ta cena super.
TV maniak
Přidáno: 4. listopadu 2011
Můžu jen doporučit!
Doporučuji. Podle mého názoru obraz překonává mnohé LCD i LED TV. Za tuto cenu jsem to ani neočekával. Doporučuji všem kteří očekávají od TV to k čemu je určená, nepotřebují internet v TV a další vynálezy moderní elektroniky.
Pavel
Přidáno: 5. září 2011
(Upraveno 5. září 2011)
Kdo chce doma kino za skvělou cenu, neváhejte...na internetu v současné době podle mě nic lepšího nenajdete (před koupi jsem na internetu strávil moře času). Je to sice plasma,ale časy,kdy společnost plasmu zavrhovala kvůli kvalitě materiálu, výdrží a hlavně spotřebě, jsou dávno pryč...opravdu se plasmy nebojte...ten zážitek z barev nikde na LCD ani LEDce za takové peníze neprožijete :-)
martin
Přidáno: 27. srpna 2011
doporučuji s ohledem na cenu a výsledný obraz i spotřebu, (pro ty kteří nepotřebují HD obraz) výborná volba
Tato plazma je za slušnou cenu a má malou spotřebu.Můžete klidně sledovat tenis,fotbal,rychlý pohyb není vůbec rozmazaný.
Výborná koupě v poměru cena/výkon.
Dobrá volba za ty peníze
poměr výkon kvalita si myslím nej
Zobrazuji 1 - 31 ze 31 recenzí