LG 50PS8000
LG - 127 cm - DVB-T tuner - 1920 x 1080 - HD ready - Scart
50" LG Full HD plazmová televize | Speciální vlastnosti: 1. THX displej 2. 600Hz Sub-field 3. Bluetooth 4. Invisible Speaker Laděné Markem Levinsonem Skvělé vlastnosti •...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze LG 50PS8000
Přidáno: 10. března 2010
Přidáno: 26. února 2010
Vynikající poměr výbava, úhlopříčka vs cena.Pro:
- TV vykazuje velmi pěkný obraz při signálu HD, jednoduchá a přehledná obsluha prostřednictvím menu. Vynikající poměr mezi cenou a výbavou TV v porovnání s ostatními. Především THX, 600 Hz a velikost úhlopříčky vychází u ostatních někde kolem 45.000,-. Tato TV je v podstatě za polovinu. Super design.
Proti:
- Tak samozřejmě kdo byl naučený na obraz 100Hz u klasické TV, musí přijmout fakt, že plazma má pořád drobný problém s rychlostí u sportu a také nejhlubší černá není na 100%. Strašně závisí na kvalitě signálu. Kdo má satelitní příjem, ten vyhraje.
Přidáno: 22. února 2010
Přidáno: 26. ledna 2010
TV jsem kupoval v září 2009, a stále si myslím že to byla dobrá volba.Pro:
- Velmi dobré podání barev, výborný kontrast (holt plazma)
- Zobrazení SD signálů nadprůměrné
- Rozsáhle možnosti nastavení obrazu
- Příjem DVB-T mpeg4 HD
- Design
- Výborný poměr cena/výkon
- Horší rozlišení nejtmavších tónů v SD
- Nehodí se k celodennímu sledování ČT 24, zůstává znatelný "vypálený" bílý pruh (časem zase zmizí].
- Uzký paprsek dálkového ovladače
Přidáno: 13. ledna 2010
Přidáno: 27. prosince 2009
Přidáno: 16. prosince 2009
Přidáno: 14. prosince 2009 (naposledy upraveno 2. ledna 2010)
Přidáno: 13. prosince 2009
Přidáno: 19. října 2009
tento televizor bych jistě doporučil, neboť má skvělý obraz, příjemné vyladění barev i pozorovací úhel no a značka LG udělala velikej pokrok v plazmových televizích. a to nejdůležitější: za tuto cenu je to bezkonkurenční televize pokud nemíníte utratit 60 000,-Kč za zajímavější.Pro:
- LG mi doporučil kamarád a jsem zatím rád, že jsem si tuto televizi koupil. velice krásné spojení barevné palety, super zvuk a jednoduché ovládání.
Proti:
- filmy ve Full HD zejména ty akční jsou nepatrně trhané, ale opravdu velmi nepatrně.
Přidáno: 4. září 2009
Anonym