80%Hodnocení produktu: 80%
- - Velmi Kvalitní obraz, přirozené barvy. Perfektní černá.
- - Design
- - Herní mód
- - Přehledné menu
- - Spotřeba - uživatelská 115W !!!!
- - Slot na nejnovější SD karty
- - Blikání obrazu zejména u vlastního menu TV a při připojení PC - jinak jsem nezkoušel - ale pokud bych měl udělat něco na ploše windows, tak bych dříve oslepl. Také mírně bliká menu ps3 - záleží na volbě barvy pozadí menu.
- - Jen 2x HDMI
- - V době koupě nebyl nikde údaj o spotřebě - pouze, že jde o nejmenší spotřebu mezi plazmami.
- - Nemá USB vstup
- - Rám TV je velký lapač prachu.
- - Největší zklamání je materiál rámu, který utírám prachovkou z mikrovlákna a po měsíci je nepochopitelně silně poškrábaný. Mám u PC monitor s podobným rámečkem, který utírám stejnou prachovkou již 4 roky a poškrábaný není vůbec. Také po stranách rámu dochází k odlupovaní plastu u spoje přední a zadní části.
Televizi jsem vybíral velmi dlouho - cca půl roku. Neustále jsem se rozmýšlel mezi LED a plazmou. Ze začátku jsem plazmu zavrhl po přečtení několika fór a recenzí, kde lidé psali o vypalování obrazu, pískání, blikání aj. Nakonec jsem ale šel právě do plazmy a důvodem krom reálnějších barev aj. byla: cena, úhlopříčka (chtěl jsem 107). Také jsem viděl obraz LEDek a bohužel ty křiklavé nepřirozené pastelové aj. barvy nejsou to co jsem hledal. Obraz této plazmy je famózní - jediné s čím mám problém je blikání obrazu. Obraz až nepřirozeně bliká při vlastním menu TV a po připojení PC - na ploše nejde ani pracovat jak je blikání silné. Po spuštění MKV filmu pře PC ale blikání zmizí a není viděno ani při pauznutí obrazu, tak nevím čím to je způsobeno. TV bliká i při menu PS3 dokud nespustím hru nebo film a nezmění se frekvence. S vypalováním obrazu nemám žádný problém. Také mi TV nebzučí, nepíská aj., jak jsem se třeba zde mohl dočíst o jiných značkách a to jsem na tyhle věci velký citlivka, takže bych na to ihned přišel.
S tunerem aj. zkušenosti nemám, jelikož mám plazmu pouze pro PS3 - hraní her a filmy na blu-ray. Na TV programy nekoukám, tak nemohu sloužit co se týká ladění aj.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (54)
- Ne (1)