mám jej a jsem velmi,velmi spokojen.Vyníkající obraz,barevnost,úspora energie. Zobrazit celou recenzi
Panasonic TX-P42X10
Plazmové televize HD ready - Panasonic - 106 cm - DVB-T tuner - 100/200 Hz - HD ready Modelová řada X10 televizorů Panasonic VIERA vyniká nádherným obrazem a výrazně sníženou spotřebou elektrické energie. Vysoké rozlišení řady X10 plně dostačuje pro příjem... více »
od 9 999 Kč
4% | (3) | |
4% | (3) |
rip
Přidáno: 23. února 2010
doporucuji vzhledem k cene / vykon. Samsung nikdy, LG dobra volba pro LCD.
Karel Křivánek
Přidáno: 28. ledna 2010
(Upraveno 28. ledna 2010)
Tento produkt mě zaujal hlavně cenou ale hned poté mě zaujala výbava. Koupil jsem to dětem za vysvědčení do dětského pokoje podotýkám a za ty prachy je to skvělá televize která stála v počátku nástupu na trhu skoro o polovinu více. Podotýkám že odezva která se dostala na 0,001ms a spotřeba 245w tak to JE SUPER a v tom případě u LCD jsme uplně někde jinde. Taky můžu říct že jsem plazmy NESNÁŠEL ale firma PANASONIC jako z mála firem která se zabívá především vývojem svých produktů a né kopírováním od ostatních jak je zvykem LG, SAMSUNG A JINÉ. U této nové řady plazmových obrazovek mne přešel mráz po zádech a smekám před PANASONICEM co dokázali jako vývojáři. Jedno ne, by tam bylo že nemá USB vstup ale to má dnes skoro každý DVD přehrávač. Při příštím nákupu si budu dávat pozor abych si nekoupil takto malou uhlopříčku. Samozřejmě to byl žert protože tam není o čem jiném přemýšlet.
Kamil Trávníček
Přidáno: 16. ledna 2010
Je to nádherná, velká a designově povedená televize! Klasicky, asi jako všichni zájemci,jsem prožil bezesné noci nad přemýšlením, které z plazem si vybrat (LG, Samsung a Panasonic). Jednoznačně jsem, alespoň v tuto chvíli, vybral správně. Doporučuji všem, kteří touží zažít kvalitu!
Petr Křižka
Přidáno: 4. prosince 2009
Celkové hodnocení velmi dobrá!!!
Samozřejmě porovnávám tuto cenovou kategorii.
V budoucnu plánuji vytvořit Webové stránky s údaji o spotřebě elektřiny domácích spotřebičů se zaměřením k možným úsporám.
Klasicky jsem se rozhodovola mezi LCD a Plazmou. Když už jsem vybral LCD, tak mne všichni prodavači začala odrazovat od LCD a při porovnání v obchodě a po doporučení prodavačů jsem se rozhodl pro Plazmu. Mezi značkami jsem neváhal - mám domácí kino i HD rekordér od firmy Panasonic a jsem s nimi plně spokojený. Odrazovala mne jen spotřeba, ale prodavači i recenze na internetu mne ujistili, že tento televizor má už srovnatelnou spotřebu s LCD. Zatím jsem to ovšem nemohl posoudit. Ale úplně na závěr chci říct, že bych opravdu neměnil a každému ji doporučil!
libule-2009
Přidáno: 12. června 2009
Dlouho jsme se s manželem rozhodovali,jakou TV si pořídíme. protože jsme již léta fandy Panasonicu a máme více produktů této značky,nakonec jsme si zvolili a udělali dobře. Jsme spokojeni jak s obrazem tak i s oststními funkcemi. TV je fantastická a pro normální nenáročné uživatele se vyplatí ji mít doma. Stane se určitě miláčkem všech.
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí