Panasonic TX-P42X10Y
Panasonic - 106 cm - DVB-T tuner - 1024 x 768 - HD ready - Scart - Vstup z počítače
Plasmový televizor Panasonic TX-P42X10Y Set1 Set 1:Panasonic TX-P42X10Y -vč. držáku na zeď -vč. čistící sada- odborníky doporučený čisticí prostředek pro čištění...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Panasonic TX-P42X10Y
Přidáno: 28. února 2010
Přidáno: 23. února 2010
rip
doporucuji vzhledem k cene / vykon. Samsung nikdy, LG dobra volba pro LCD.Pro:
- dobrá cena, dobrý obraz
Proti:
- špatný ovladač - velky kram, numericka klavesnice je moc velka, cundlik simple link je moc blizko sipky horniho kurzoru. se v nastavení formatu obrazu nemá funkci original, takze se bez prepinani formatu nemuzete divat na nezdeformovany obraz. Upne nejhorsi jsou vsak Samsungy tam funkce automatika je steja jako 16:9. Kdyz prepnete na 4:3, mate porad ve 16:9 zuzeny a protazeny. Nejlepe to ma vyreseno LG.
Přidáno: 28. ledna 2010 (naposledy upraveno 28. ledna 2010)
Karel Křivánek
Tento produkt mě zaujal hlavně cenou ale hned poté mě zaujala výbava. Koupil jsem to dětem za vysvědčení do dětského pokoje podotýkám a za ty prachy je to skvělá televize která stála v počátku nástupu na trhu skoro o polovinu více. Podotýkám že odezva která se dostala na 0,001ms a spotřeba 245w tak to JE SUPER a v tom případě u LCD jsme uplně někde jinde. Taky můžu říct že jsem plazmy NESNÁŠEL ale firma PANASONIC jako z mála firem která se zabívá především vývojem svých produktů a né kopírováním od ostatních jak je zvykem LG, SAMSUNG A JINÉ. U této nové řady plazmových obrazovek mne přešel mráz po zádech a smekám před PANASONICEM co dokázali jako vývojáři. Jedno ne, by tam bylo že nemá USB vstup ale to má dnes skoro každý DVD přehrávač. Při příštím nákupu si budu dávat pozor abych si nekoupil takto malou uhlopříčku. Samozřejmě to byl žert protože tam není o čem jiném přemýšlet.Přidáno: 16. ledna 2010
Kamil Trávníček
Je to nádherná, velká a designově povedená televize! Klasicky, asi jako všichni zájemci,jsem prožil bezesné noci nad přemýšlením, které z plazem si vybrat (LG, Samsung a Panasonic). Jednoznačně jsem, alespoň v tuto chvíli, vybral správně. Doporučuji všem, kteří touží zažít kvalitu!Pro:
- - luxusní obraz
- - skvělý zvuk
- - intuitivní ovládání v menu televize
- - design
- - mnohostrané individuální nastavení
- - ovladač reaguje "ovládá" snad i za dveřmi :)
- - propojení s výrobky Panasonic (stačí jeden ovladač)
Proti:
- - ovladač je pro mě lehce chaotický (ale asi jsem si ještě nezvykl)
Přidáno: 11. prosince 2009
Stereo výhodný nákup
Přidáno: 4. prosince 2009
Petr Křižka
Celkové hodnocení velmi dobrá!!!Samozřejmě porovnávám tuto cenovou kategorii.
Pro:
- Moc dlouho jsem se rozhodoval,jako novou TV koupit!!Témeř už jsem byl rozhodnutý pro Led Sharp,ale nakonec jsem to vzdal,a uznal,že momentálně vyhazovat 30 litrů za Tv je nesmysl...V plazmách jsem měl tři favority,ale to má asi každý,kdo si ji pořizuje...LG 6000,Samsung 450 a Panasonica 42x10y.Samozřejmě moc záleží na signálu,který do něho půjde!!!Jelikož mám kabelovku UPC i když bez HDMI,tak celkem spokojenost,ale je nutnost se na to dívat opravdu minimálně ze 3 metrů,jinak se to jeví trošičku rozmazaně....Měl jsem klasické DVD,vpodstatě stejné hodnocení!!Koupil jsem nové DVD s HDMI a nechápal jsem,kde se opravdu kvalita posunula,opravdu Super!!!Tak teď přemýšlím,jak z kabelovky vytáhnout obraz z HDMI....
- - obraz z kvalitního zdroje a propojení opravdu fantastický
- - cena 14 litrů je úžasná,není na co čekat
- - krásný doplněk do bytu
- - nutnost spojení HDMI
Přidáno: 1. prosince 2009
V budoucnu plánuji vytvořit Webové stránky s údaji o spotřebě elektřiny domácích spotřebičů se zaměřením k možným úsporám.Pro:
- Pečlivě jsem vybíral plazmovou televizi. Nikde u tohoto typu nebyly údaje o spotřebě. Byl jsem velmi mile překvapen skutečným průběhem spotřebované energie měřené WATTMETREM. Mohu zodpovědně říci, že televize spotřebovává okolo 0,150kWh (činný příkon maximální cca 170W-zobrazení světlých barev, minimální cca 100W- ).
Přidáno: 15. listopadu 2009
Přidáno: 8. září 2009
Klasicky jsem se rozhodovola mezi LCD a Plazmou. Když už jsem vybral LCD, tak mne všichni prodavači začala odrazovat od LCD a při porovnání v obchodě a po doporučení prodavačů jsem se rozhodl pro Plazmu. Mezi značkami jsem neváhal - mám domácí kino i HD rekordér od firmy Panasonic a jsem s nimi plně spokojený. Odrazovala mne jen spotřeba, ale prodavači i recenze na internetu mne ujistili, že tento televizor má už srovnatelnou spotřebu s LCD. Zatím jsem to ovšem nemohl posoudit. Ale úplně na závěr chci říct, že bych opravdu neměnil a každému ji doporučil!Pro:
- Krásný obraz. Možnost různého nastavení obrazu, zvuku apod. Instalace proběhla zcela jednoduše. Samozřejmě výhodou je české menu, které vás navede kam potřebujete.
Proti:
- Předchozí televizor jsem měl od firmy Thomson a na rovinu tady píšu, že ovládání televizoru bylo daleko intuitivnější. Ale myslím si, že je to i jiným výrobcem a na ovládání si časem zvyknu. Není to žádná velká závada ;o)
Přidáno: 12. srpna 2009
Přidáno: 12. června 2009
libule-2009
Dlouho jsme se s manželem rozhodovali,jakou TV si pořídíme. protože jsme již léta fandy Panasonicu a máme více produktů této značky,nakonec jsme si zvolili a udělali dobře. Jsme spokojeni jak s obrazem tak i s oststními funkcemi. TV je fantastická a pro normální nenáročné uživatele se vyplatí ji mít doma. Stane se určitě miláčkem všech.Přidáno: 21. dubna 2009
mirek
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí