Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Panasonic TX-P46G30E

Přidat recenzi

Plazmová televize Full HD - Panasonic - 117 cm - DVB-T tuner - Full HD - USB port

Full HD neoPlasma Panasonic TX-P46G30E Výrobce: Panasonic Model: TX-P46G30E Vynikající plazmový televizor se špičkovou kvalitou obrazu a pokročilými síťovými funkcemi.... více »

Kde koupit

0% (0)

Doporučení od zákazníků

8 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(34 z 39 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Panasonic TX-P46G30E

Ověřený zákazník PANASONIC eSHOP

Přidáno: 7. března 2012

Zakoupeno v PANASONIC eSHOP

Doporučuje produkt

Již jsem výrobek doporučil mému známému.Nakoupil v tomto obchobě.

• Ano (1)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 16. ledna 2012

Zakoupeno v Alza.cz

• Zatim vse OK

Zatim jsem nic spatneho neobjevil.

Ověřený zákazník Spořílek.CZ

Přidáno: 30. prosince 2011

Zakoupeno v Spořílek.CZ

Doporučuje produkt

Nejsem technický typ dala jsem na doporučení a zatím jsem spokojená

Ověřený zákazník Smart Elektro

Přidáno: 29. prosince 2011

Zakoupeno v Smart Elektro

Doporučuje produkt

Kvalitní, čistý obraz. Velká úhlopříčka. Snadné a intuitivní nastavení i ovládání.

Přidáno: 8. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • - super obraz (podání barev, černé, i SD signál je kvalitní, ovšem bez konkurečně je to poznat na novějších pořadech a HD, kde to oddělí zrno od plev - je poznat kvalitní filmový materiál)
  • - bohaté možnosti nastavení obrazu (v menu profesionál 1, 2)
  • - na plochou tv dobrý zvuk
  • - blikání žádné nevidím ač jsem byl varován
  • - brum trafa za provozu neslyšitelný (nepočítám, když přiložím vyloženě hlavu k zadní části tv, tak je slabě slyšet jako každý pulsní zdroj - např. nabíječka k mobilu)
  • - povedený dálkový ovladač (podstatně ergonomičtější než u LG)
  • - překvapily možnosti DLNA přes free software Serviio (vyzkoušeny neúspěšně TVersity a TwonkyMedia) - chce si to však s tím chvilku pohrát (povolit firewall, porty, IP televize atd.)
  • - český výrobek z Plzně
  • - spotřeba je vyšší (průměr cca 150-160 W) než u srovnatelné úhlopříčky LED, ale obrazově podstatně lepší než cenově srovnatelná LED. Jelikož obrazově srovanatelná LED se pohybuje nad 30 tis., tak se žádná úspora el. nemůže vrátit.
  • - podpora formátů multimedií mohla být větší (nepřehraje všechny formáty - mpeg, mpg, flac, některé mkv, zvukovou stopu u některý videi)
  • - u souboru multimedií nedodržuje řazení dle adresářů jak v pc, ale s tím se dalo počítat

Poměr cena / výkon super. Jeden z mála poctivě dělaných výrobků v Evropě. Doporučuji koupit dokud jsou a nevytlačí vše Korejci a Číňani, protože tradičním výrobcům zvoní umíráček (Philips to balí úplně s TV a Panasonic končí s výrobou panelů v Japonsku).

• Ano (16)

• Poměr cena - kvalita
  • Internetové aplikace
  • Rychlé zobrazování fotografií
  • Ke spuštění skype je potřeba web kamera 3000-4000 Kč

Doporučuji použít Blu-Ray přehrávač - ta kvalita za to stojí :-)

• Ano (5)

Přidáno: 2. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Krásný obraz při kvalitním signálu. S panasonicem jen ta nejlepši zkušenost!

Mám 3-tí televizi zn. Panasonic. Jedna plazma běží v restauraci třetím rokem od rána do večera bez jediného problému a starou crt jsem odeslal na sběrný dvůr ve funkčním stavu po 15 letech provozu.
Panasonic mohu jen DOPRUČIT !!!

• Ano (5)
  • Ne (2)

jonák

Přidáno: 14. listopadu 2011

Doporučuje produkt

Chtěli jsme kvalitu a dobrou cenu.
Obraz je skvělý.

• Ano (2)
  • Ne (1)
Tomáš

začátečník

Tomáš

Přidáno: 30. července 2011

• vynikající obraz
  • podpora internetu (Tn.cz, youtube,...)
  • na plazmu opravdu hezké podání černé a bílé
  • vcelku úsporná
  • podpora nahrávání a přehrávání z/na ext. HDD
  • opravdu bohatá nabídka konektorů
  • zcela nelogický seznam videí, fotek a hudby na ext. HDD
  • působí vcelku dost plastovým dojmem
  • vysoká cena

Byli jsme 100% rozhodnutí pro cenově srovnatelnou LED televizi od Samsungu. Po příjezdu do obchodu nás ale obraz ze satelitu velmi zklamal oproti např. této plazmové televizi stojící hned vedle. Pokud doma nemáte HD příjem televizního signálu, plazma bude zobrazovat mnohem lépe, čistěji a lépe se vyrovná i s občasným výpadkem signálu. Podání černé a bílé barvy je opravdu skvělé a pokud hned vedle nepostavíte opravdu kvalitní LED televizi, působí Panasonic naprosto výborným dojmem. Přehrávání filmů (zejména full HD) z ext. HDD se na televizi stává opravdu výtečným zážitkem a pouštění fotek je díky velmi rozmanité možnosti nastavení vyslovenou radostí. Horší je to už s vyhledáváním jednotlivých titulů z ext. HDD, to je někdy krevpijící, neboť TV veškerý obsah "odsložkuje", a tak pokud máte na uložišti mimmo filmů i seriály, stane se vyhledávání zbytečně zdlouhavé. Závěrečný verdikt je tedy takový, že pokud nemáte 60 000,- na srovnatelnou LED televizi, tak v této třídě nenajdete konkurenci. Je to tedy opravdu výborná TV pro každého, kdo touží po opravdovém požitku z filmu.

Jen na okraj, po spočítání spotřeby LED TV a plazmy zjistíte, že se vám LED TV nemůže nikdy cenově vrátit a roční rozdíl činí ani ne párset korun.

• Ano (24)
C.I.S.I.

nováček

C.I.S.I.

Přidáno: 10. června 2011

(Upraveno 25. června 2011)

• Výborný obraz
  • Dobre zpracovani DVB-T signalu
  • Nekdo oceni 3 USB vstupy, ja pouzivam MMC, takze je zatim moc nevyuzivam
  • Dobry pomer cena / vykon
  • Podrobny manual pouze na CD / Internetu
  • Televize ma vetracky, a to muze casem zacit delat neplechu
  • nekoho zamrzi absence satelitniho tuneru

Tato televize vymenila v obyvaku dnes jiz legendarni Orava CRT o uhlopricce 55 cm, takze skok to byl obrovsky. O obrazu ve Full HD se nema smysl bavit, ten je vynikajici. Pri sledovani DVB-T signalu sice nejake obrazove hody nenastavaji, ale i tak si televize dokaze s timto neprislis kvalitnim signalem poradit a ve vysledku podava kvalitni obraz. Kazdopadne hned po koupi nastal problem. Televize strasne bzucela. A to ne zpusobem, ze bych prilozil hlavu k televizi nekde v noci a slysel to, ale normalne pres den pri normalnim provozu, intenzitu bzuceni jako by udavala vytizenost sceny na obrazovce. Cim mene cerneho obrazu, tim vice to bzucelo. Nicmene i v obchode uznali, ze to bzuci a okamzite mi vymenili TV za novy kus a rovnou jsme to na prodejne vyzkouseli. Ted je vse naprosto v poradku a verim, ze jsem si svou smulu uz vybral. Dalsi sve poznatky pridam do recenze casem po vetsim otestovanim. Koupeno pres ALFA.cz.

• Ano (34)
  • Ne (5)