Nejnovější recenze ze sekce Plazmové televize
- skvělý obraz
- vybavení (VIERA tools, VIERA link apod.)
Ve své kategorii výborný poměr cena/výkon (tuto TV jsem koupil za 11.999,- Kč), stejný model s větší úhlopříčkou (50'' = 127 cm) by stál okolo 20.000,- Kč...
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
- Pěkný obraz, jednoduché ovládání.
- -
Bez USB, internetu satelitu atd. Ale stím jsem tuto televizi kupoval. Chci se na televizi dívat a stejně u ní usnu ne tam hrát hry, nebo brouzdat po internetu a USB mám na DVD přehrávači.
Super televize s krásným obrazem ...
| Kvalita zvuku: | Kvalita zvuku mě mile překvapila |
- - dobrý poměr kvalita cena
- - jednoduché ovládání
- - kvalitní obraz i sportovní přenosy
- - spotřeba na plazmu ucházející
- - zvuková odezva, reproduktory mírně hučí v pozadí zvuku, možno, že nemám ještě správně nastavené magnetické chrániče, nebo jiný problém v nastavení
Hledal jsem televizor s velkým rozlišením a hlavně vyšší odezvou, při rozhodování vždy vyjdou lépe s odezvou menší než 0,01m/s oproti LED-kám a LCD, takže jsem zvolil plazmu i když jsem věděl že spotřeba je u plazmy vyšší, reálnou spotřebu jsem ještě nevyzkoušel a asi to ani nebudu činit, vše funguje jak má obraz výborný, přírodní není nutno nastavení, zvuk, tam mám trochu problém, když si pustím film přes USB tak je kvalita zvuku 100%, ale při sledování programů přes setobox od UPC mám pocit, že když přidám hlasitost na ovladači televize jen trochu víc dejme tomu přes 25% tak televize mírně "hučí", mudím to dělat tak, že na televizi dám asi 15% a na ovladačí setoboxu max. a pak to nedělá jenže tím pádem nemůžu zvuk při sledování televizních kanálů pořádně přidat, možná že to je mou technickou neznalostí, touto recenzí jsem chtěl i zároveň najít odpověď na tento problém, jelikož si myslím, že toto opravdu nebude závada, ale jen o nastavení nebo o přidání nějakého ochranného prvku. Jinak televize je leská viditelnost při přímém slunečním nebo denním světle horší, při koupi je nutno brát v potaz, kde bude televize umístěna.
- zatim všé ok
- akorat nemežu seřadit program postupně tak jak bych potřeboval
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
- výborná full hd tv, plazma je prostě super
- tento konkrétní typ má jen jeden scart, což může být pro někoho menší problém
velmi dobrá tv, za velmi příjemný peníz
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
- super obraz, dobrý zvuk
- jednoduché ovládání
- zatím nic
super poměr cena - výkon
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
- Bezvadný obraz; dobře fungující připojení k internetu; spojení s domácí sítí (Media server).
Nejsložitější je rozhodnutí zda LCD nebo plasma. Dlouho jsem nevěděl, pak dal jsem na reference a udělal dobře.
Snadné naladění programů (slabší vytištěný návod - velký na internetu nebo na CD). Obraz perfektní.
Dobře funguje internetové připojení (prohlížení fotografií Picassa a pod.) i Media server (připojení k domácí síti a PC - jen titulky u zatím zkoušených videí se nezobrazují, ale ještě bez většího vyzkoušení - Serviio).
Zvuk slušný. Nemá internetový prohlížeč, netuším ještě zda by fungoval doporučovaný poměrne drahý WIFI adapter - není u něho přesně uvedeno zda funguje s touto televizí a u nás).
Nahrává na USB HDD (zatím doufám, že na většinu - nezkoušeno), nenahrává na USB Flash disk (což jsem nečekal)
Dobré ovládání, dobře spolupracuje s ostatními zařízeními včetně ovládání přes Android (vyzkoušeno, nepoužíváno - stačí ovladač).
V této cenové relaci televizi rozhodně doporučuji.
- cena, velikost,
- leskne se obrazovka
- výborný obraz po dobu 2 roky a 2 měsíce
- příliš těžká a rozměrná na dopravu do servisu a sběrného dvora
- příliš drahá sranda na 2 roky a 2 měsíce ( 650 Kč na měsíc)
Po zkušenosti s touto televizí bych si tento produkt ani obdobný nekoupil.
Raději se poohlédnu po nějaké menší low-end televizi, která se mi bude snadno přepravovat po reklamacích a její cena bude v poměru k její životnosti nižší než 300 kč na měsíc.
Nasrat znamená pandžábsky vítězství !
- nemá chybu
za ty peníze, skvělá televize
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
- TENTO tv mám a je za ty peníze luxus!!
- Má neopdp displej ma 600hz ale to ma kazda plasma.Ma sdxc slot, hdmi 2 atd
vrele doporucuji
| Kvalita zvuku: | Kvalita zvuku mě mile překvapila |
Obchod proběhl v naprostém pořádku. TV je výborný.
- Zatím všechno
- Naopak zatím nic
Super televize za super cenu
- poměr cena/kvalita/úhlopříčka
- obraz (+ pokročilé možnosti nastavení)
- vzhled
- úzký rámeček
- dotyková ovládací tlačítka na TV
- přehlednost menu
- dálkové ovládání
- lesk obrazovky - odrazy
- mírný záklon ve stojanu
- spotřeba
- pro mě málo vstupů/výstupů
cena, kvalita, značka
- Je to paráda , mám HD satelit a tahle plazma je faaaaakt velká a fakt hooodně dobrá i menu je super ,ovladač ,prostě skoro vše
- Nemá VGA vstup (na připojení compu) to mě mrzí.
- Dále nějak nemůžu najít funkci PIP(obraz v obraze) = ??? !!!
- A Viera shop je naprd, nic moc tam není,Voyo je za prachy ale to by nevadilo ale maj tam samý kosočtvercoviny,skype by byl fajn ale chce to kameru s mikrákem a moc neskypuju jedině dobrý jsou zprávy z novy- archiv a you tube je good , cokoliv z něj v poho
Ale jo , za 18000 fakt dobrý a velký dělo
- vynikající obraz se vším všudy a velmi brý zvuk
technickými parametry a úhlopříčkou plně splňuje mé požadavky
- poměr cena/výkon
- zatím nic(máme 14 dní)
Za tuto cenu(necelých 9000,-) fakt super, za podobnou cenu i Panasonic, ale bez USB (pro nás zásadní problém),
rozhodovali jsme se mezi plazmou a LCD LED, ale obraz minimálně srovnatelný, spotřeba taktéž a tak rozhodla cena.
- Super cena, velká obrazovka, přehrává z flash, pěkný design, velké možnosti nastavení obrazu.
- Lesklá obrazovka, ale nic hrozného.
- Pokud přehrávám z flash tak nejde zvětšit obraz, někdy to muže vadit.
- Propojit z věží jde pouze přes optický kabel.
- Krátkodobé vypalování statického obrazu, vidět je to pouze třeba v menu, takže neruší a zmizí. Spíše vlastnost než negativum.
Televizi vlastním již rok a jsem s ní spokojený.
Nejlepší TV v této kategorii